Izvor: Screenshot

(VIDEO) NISMO GA VIDJELI OSAM GODINA, A SAD IZLAZI FILM O NJEMU! Schumacheri otkrivaju sve tajne, evo gdje ga gledati

Autor: F.F

Michael Schumacher po mnogima je najbolji vozač Formule 1 u povijesti, a uskoro će izaći dokumentarni film o njegovoj karijeri.

Točno 30 godina nakon njegovog debija u Formuli 1, objavljen je trailer za film koji bi trebao izaći 15. rujna.

Dokumentarac će izaći na popularnom Netflixu, a oni najavljuju kako će se u filmu saznati puno detalja o njegovom životu.

Obitelj će imati glavnu riječ

O detaljima iz njegova života pričat će njegova supruga Corinna te djeca Mick i Gina.

Schumacher se u javnosti ne pojavljuje od studenog 2013. godine, kada je tijekom skijanja teško stradao te vodi bitku za svoj život.

Rođen je 1969. godine, a u Formuli 1 je debitirao na VN Belgije 1991. godine. Na istoj stazi, ali godinu dana kasnije upisao je svoju prvu pobjedu, dok je posljednju ostvario u Kini 2006. godine. Šest godina kasnije službeno je završio karijeru. Osvojio je sedam titula prvaka Formule 1 od 1994. do 2004. godine te je ostvario 91 pobjedu i 155 puta se našao među prva tri mjesta. Vozio je za Jordan, Benneton, Ferrari i Mercedes te ostvario 69 pol pozicija, a najdominantniji bio je u bolidu Ferrarija.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.