Izvor: Wochit/AFP

NAVIJAČI OPLJAČKALI ZVIJEZDU! Došao navijati na Wembley, a dvojica mu skinuli sat od 45.000 eura!

Autor: F.F

Finale Europskog prvenstva između Italije i Engleske bilo je poprilično burno. Osim po događanjima na terenu, burnije je bilo van nogometnih  travnjaka.

Vidjeli smo svega; od tučnjave navijača, uništavanja Londona, rasističkog vrijeđanja igrača pa čak i pljačku. Mladi i talentirani vozač Formule 1 Lando Norris, došao je bodriti Englesku na Wembley, ali cijeli ‘izlet’ neće pamtiti po dobrom.

U cijelom kaosu koji se događao oko stadiona, nekolicina navijača primijetila je Norrisa kako ulazi i u auto te su iskoristili ludnicu koja je vladala londonskim ulicama.

Dvojica ga napali

Dvojica navijača zaskočili su Landa Norrisa dok je ulazio u svoj automobil. Jedan ga je držao, dok mu je drugi u sekundi skinuo skupocjeni sat Richard Mille. Vrijednost sata je otprilike 45 tisuća eura.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lando Norris (@landonorris)





“Jedan je držao Landa, a drugi mu je u sekundi skinuo sat. Djelovao mi je potreseno…Osiguranje je imalo luđačku noć”, rekao je jedan od očevidaca za britanski The Sun.

U međuvremenu su iz McLarena, momčad za koju vozi Lando, potvrdili kako se incident dogodio te je britanski vozač neozlijeđen, no vidno potresen. Sve se to dogodilo uoči Silverstone utrke ovog vikenda.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.