fbpx

Nakon rehabilitacije Sandra Paović napustila Selce

Autor: hina

"Sretna sam što je napredak očit a moje zdravstveno i fizičko stanje općenito, znatno bolje nego kada sam došla," rekla je Sandra vidno raspoložena ali i pomalo sjetna što napušta ovaj tim suradnika i stručnjaka čiji su članovi postali i njeni prijatelji.

Nakon petomjesečne rehabilitacije u Poliklinici “Terme” u Selcu i 16 mjeseci nakon prometne nesreće nadomak Pariza, hrvatska stolnoteniska reprezentativka Sandra Paović u srijedu se rastala s dr. Vlastom Brozičević i s osobljem te medicinske ustanove.

“Sretna sam što je napredak očit a moje zdravstveno i fizičko stanje općenito, znatno bolje nego kada sam došla,” rekla je Sandra vidno raspoložena ali i pomalo sjetna što napušta ovaj tim suradnika i stručnjaka čiji su članovi postali i njeni prijatelji.

Vlasnica klinike “Terme”, dr. Vlasta Brozičević, također je zadovoljna ali i oprezna u prognozama: “Sandra je hrabra i ustrajna djevojka, prava sportašica, a najbolji napredak uočava se već u nekoliko pojedinosti. Prvo, Sandra sada već sama vozi automobil bez ikakvih rekonstrukcija u vozilu, te drugo, ona piše jednako lijepim rukopisom i jednako brzo kao i prije nesreće. To su male ali značajne potvrde o njezinu napretku, da ne govorimo o hodu koji je doduše još uvijek uz potporu štaka ali je sve hitriji i brži. Morat će nastaviti raditi na daljnjem poboljšanju stanja,” istaknula je dr. Brozičević.


Osoblje Poliklinike “Terme” za rastanak sa Sandrom priredilo je malu svečanost. Dogradonačelnik Crikvenice Senko Smoljan darovao je Sandri repliku jedinstvene i nedavno otkrivene “crikveničke amfore” iz antičkog doba, a “Terme” su ju počastile tortom, dok im je Sandra za uzvrat darovala “Vučedolsku golubicu”.

Sandra Paović priželjkuje ostanak u sportu, a to bi se moglo ostvariti u angažmanu povezanom uz stolni tenis i Hrvatski olimpijski odbor.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.