Najbrži čovjek na svijetu otkriva kako ćemo ga gledati i u nekim drugim disciplinama

Autor: Totalsport

Gdje god se pojavi, oko Usaina Bolta je ogromna gužva. Tako je bilo i dan uoči mitinga Dijamantne lige u Lausannei, gdje je morao odgovarati na gomilu novinarskih pitanja.

Svakako je najzanimljivija bila njegova reakcija na špekulacije da bi se mogao umiroviti nakon što je na nedavnim Olimpijskim igrama u Londonu obranio naslove na 100, 200 i 4×100 metara. Sada, međutim, više nema nikakve dvojbe da ćemo sjajnog jamajčanskog atletičara gledati i na Igrama u Rio de Janeiru za četiri godine.

– Da, definitivno ću biti u Riju, pod uvjetom da budem zdrav i spreman. Bit će mi malo teže nego sada, ali radujem se tom izazovu – istaknuo je jedan od najpopularnijih sportaša današnjice.

Potvrdio je mogućnost da ćemo ga u Brazilu gledati i u nekim drugim disciplinama.

– Moram si postaviti različite ciljeve. Ima još puno stvari koje mogu raditi. Moj trener želi da trčim 400 metara, a ja bih se volio okušati u skoku u dalj. Uz to, uvijek mogu ponovno pokušati rušiti rekorde. Nakon sezone ćemo odlučiti što želimo i raditi na tome iduće godine – zaključio je Bolt koji je u utorak napunio 26 godina.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.