FOTO: Getty Images

NAJBOLJA HRVATSKA SPORTAŠICA ODLAZI?! ‘On ovdje ne može raditi, a i ja ću za njim… Nemam druge!’

Autor: Dnevno.hr

Ne odlazi se iz Hrvatske samo trbuhom za kruhom. Otići će i oni koji već imaju dovoljno novca za ugodan život. Zbog uvjeta u kojima rade, treniraju ili se bave sportom. Nema prosperiteta, čak ni za one najbolje. Među njima je i Sandra Perković, višestruka svjetska i europska prvakinja, olimpijska pobjednica… Ukratko – najbolja hrvatska sportašica posljednjih godina.

Uoči odlaska na miting Dijamantne lige u Stockholmu Sandra je izjavila kako postoji velika vjerojatnost da će napustiti Hrvatsku. Odlazi njezin trener Edis Elkasević, koji je dobio ponudu još neimenovane zemlje, a ona bi mogla za njim…

“Ne osuđujem ga, on ovdje radi za četiri tisuće kuna. Odlučio je potražiti sudbinu negdje drugdje”, rekla je Sandra, koja za taj novac ne može naći novog trenera. Njezinu izjavu prenio je Večernji list.

“Sljedeće godine su Olimpijske igre u Tokiju, a moj cijeli svijet je okrenut tome događaju. Postoji mogućnost da odem za njim, a to ne bi bilo ni za mene ni za Republiku Hrvatsku”, rekla je naša bacačica diska koja nije htjela reći koja bi zemlja bila njezina nova destinacija.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.