Screenshot: Instagram/Liv Podmore

MLADA OLIMPIJKA (24) PRONAĐENA MRTVA: Otkrili su je u stanu, ekipa šokirana

Autor: I.K.

Olivia ‘Liv’ Podmore, 24-godišnja novozelandska biciklistica koja je zastupala svoju zemlju na Olimpijskim igrama 2016. u Riju, pronađena je mrtva u svojem stanu u Cambridgeu u svojoj domovini.

Detalji o smrti novozelandske biciklistice još nisu poznati. Smrt je potvrdila njezina obitelj, s bratovom objavom da će zauvijek ostati u njihovim srcima.

Osim obitelji, u šoku je ostala i novozelandska biciklistička ekipa čiji su članovi na povratku s Olimpijskih igara u Tokiju. Podmore u glavnom japanskom gradu nije bila član reprezentacije.

U dubokoj tuzi

‘Biciklistički savez Novog Zelanda, svi vozači i ostatak ekipe su u dubokoj tuzi zbog gubitka jedne od naših mladih biciklistica. Oliviju su voljeli i cijenili u našoj novozelandskoj biciklističkoj ekipi’, objavila je krovna novozelandska biciklistička organizacija.

Pokrenuta istraga

Slučajem iznenadne smrti 24-godišnje Podmore bavit će se policija. Pokrenuta je istraga u kojoj su policajci stupili u kontakt s mrtvozornikom nakon pronalaska tijela mlade biciklistice.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.