19.05.2017., dvorana Gradski vrt, Osijek - Drugi dan kvalifikacija 9. Svjetskog kupa u gimnastici - Grand prix Osijek Zito Challenge Cup 2017. Tin Srbic. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

MASKE SU PALE! Poznati hrvatski sportaš otkrio tko je najveća prevara Svjetskog prvenstva

Autor: Iva Međugorac

Naš proslavljeni gimnastičar ne vjeruje u obećanja izrečena tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva.

Hrvatskim političarima posljednjih nekoliko dana puna su usta našeg sporta i sportaša na koje su kako su tvrdili ponosni. Svi odreda, neovisno o tome na kojoj strani sabornice sjede fotografirali su se s nogometašima, premijer Andrej Plenković, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i ostala politička eskadrila naslikavala se s hrvatskim nogometašima, a koplja su se lomila oko toga tko će sve i o čijem trošku putovati u Rusiju u kojoj se odigravalo Svjetsko nogometno prvensto. No, koliko je uistinu hrvatskim političarima stalo do sportaša pokazuje priča Tina Srbića, mladića koji je lani na svjetskom gimnastičarskom kupu osvojio zlato. Ovaj mladić o Svjetskom nogometnom prvenstvu i uspjehu hrvatske reprezentacije progovorio je u razgovoru za Novu TV.

”Pritisak je na dečke bio velik, ali mislim da su to finale odradili iz gušta. Vidjelo se to na njihovoj igri. To je bilo nevjerojatno. Mislim da nas Francuzi ne bi pobijedili da igramo s njima sljedećih deset utakmica”, rekao je Srbić te dodao da se sada obećava izgradnja nacionalnog nogometnog stadiona, no prema njegovom iskustvu od obećanog se do sada za sport nije odradilo ništa.
”U finalu smo Svjetskog prvenstva, a mi nemamo nacionalni stadion. To je sramota. Osobno, s obzirom na to što se meni dogodilo i što se događa jako dugo, sumnjam da će se napraviti neki stadion. Ali se ujedno i nadam, jer ako ovo nešto ne promijeni… Samo u Zagrebu na Trgu ima sto tisuća ljudi. Ako to nešto ne promijeni, onda neće stvarno ništa”, oštro je poručio Srbić koji i danas trenira u dvorani staroj 140 godina, što je pokazatelj da zlato koje je osvojio nije promijenilo ništa da se nadležni senzibiliziraju.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.