Screenshot/ HRT

KNIN SLAVI NOVOG HEROJA: ‘Ovo pokazuje koliko smo veliki i moćni’, prati pobjedu i ponos svojeg grada

Autor: Dnevno.hr/I.L

Knin je grad koji simbolizira pobjedu i ponos, a grad ponovno ima takve osjećaje nakon velikog uspjeha Josipa Teskere.

Mladić od samo 20 godina došao je do europske bronce u taekwandou i time se odlično uklopio u seniorski sport. Josip je prošle godine došao do juniorskog srebra čime je bio nagrađen nagradom Dražen Petrović koja se dodjeluje za uspjehe mladih sportaša.

Josip je član kluba DIV Knin kojem je ovo 13. medalja s velih natjecanja pa se tako grad pobjede već navikao na dočeke svojih sportaša. Bilo je tako lani dok se s olimpijskim zlatom u Knin vratila Matea Jelić, a sada se slavio uspjeh 20-godišnjeg europskog brončanog.

Velike stvari ga tek čekaju

‘Stvarno smo jedna odlična sredina u ovome sportu! Kako Matea, naravno, olimpijsko zlato prošle godine, ja sam isto prošle godine osvojio europsko U-21 srebro’ rekao je za HRT, opisujući i što znače osvojena odličja. ‘Ovo pokazuje koliko smo veliki i moćni’, dodao je mladi sportaš. Snimku dočeka pogledajte OVDJE. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josip Teskera (@josip_teky)




Josip je tek započeo svoj seniorski put te je pred njim sigurno jedna velika karijera, a onda jednog dana i olimpijska medalja. Hrvatska do sada ima pet olimpijskih medalja, a jedino je Toni Kanaet od muškaraca uspio osvojiti odličje.




Autor:Dnevno.hr/I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.