Kao da je asistirao Al Bundyju: Tom Brady briljirao sa 4 dodavanja za ‘polaganje’

Autor: I.K./Hina

Brady je protiv Steelersa imao četiri dodavanja za 'touchdown' i osvojio ukupno 288 jarda.

Aktualni NFL prvaci New England Patriotsi svladali su Pittsburgh Steelerse 28-21 u prvoj utakmici nove sezone odigranoj u noći s četvrtka na petak na stadionu Gillette u Foxboroughu, predgrađu Bostona, a briljirao je 38-godišnji ‘quarterback’ Patriotsa Tom Brady.

Bradyju je tek prije tjedan dana saznao da će uopće moći zaigrati u ovom dvoboju, nakon što mu je sud ukinuo suspenziju od četiri utakmice, izrečenu od strane NFL-a, zbog navodne umiješanosti u takozvanu aferu “Deflategate”. Brady je protiv Steelersa imao četiri dodavanja za ‘touchdown’ i osvojio ukupno 288 jarda.
“Bila je prilično posebna večer i bio sam uzbuđen. Cijela momčad je bila uzbuđena. Sretan sam što sam imao priliku izaći na teren i igrati. Momčad je iskoristila priliku, ostvarila vrijednu pobjedu i odigrala čvrstu utakmicu”, rekao je Brady koji je usput uspio postaviti novi rekord svoje momčadi, kad je u jednom nizu imao 19 točnih dodavanja.
“Bila je to njegova nevjerojatna izvedba”, prokomentirao je Rob Gronkowski, druga velika zvijezda Patriotsa, koji je u pobjedu ugradio tri ‘touchdowna’.
“On je naš vođa. Velik je igrač s kojim je zabavno igrati”, dodao je Gronkowski.
U nedjelju je na rasporedu 13 utakmica 1. kola nove sezone NFL-a, a posljednje dvije bit će odigrane u ponedjeljak.

Autor:I.K./Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.