Izvor: Screenshot/Twitter

KAKVA TRAGEDIJA: Trenerica i trener poginuli u valovima, žena snimila užas!

Autor: F.F

Ruski fitnes trener i njegova prijateljica, također fitnes trenerica, poginuli su u Sredozemnom moru nakon što je trener pokušao spasiti svoju prijateljicu od utapanja.

Da stvar bude gora, sve je snimila žena ruskog trenera, koja u panici nije znala što da napravi. Strašna snimka navodno se proširila ruskim društvenim mrežama sve to dok se njegova obitelj borila kako bi stigla u Španjolsku.

Daniil Gagarin, 30-godišnji ruski fitnes trener, otišao je posjetiti litice poznate kao La Zorra uzduž Costa Blance. Bio je u društvu svoje žene, Daryje te finske fitnes instruktorice Emme Mönkkönen, koja je bila obiteljska prijateljica ruskog para.

Skok s litica postao horor

Žena Daniila htjela je snimiti skok u more trenera i trenerice, a na kraju je to postala borba za goli život. Na snimci se vidi kako je prva u more skočila Mönkkönen, a potom i kako pokušava izaći, ali ju veliki valovi udaraju i nose u obližnje stijene. Daniil je skočio kako bi pomogao prijateljici, ali nažalost nije im bilo spasa.

Darya u nekoliko navrat opsuje na ruskom, a Daniil nekako uspije izvući Emmu i sebe na stijenu. Njegova žena im pokušava pomoći, ali onda shvati da dolazi ogromni val te im samo uzvikne: “J*bote! Ide veliki val, pazite! Primi ju!”, a nakon toga samo zaplače. Emma je pronađena nekoliko kilometara dalje od mjesta događaja, dok su tijelo Daniila pronašli ronioci.


Prijatelji preminulih kažu kako su voljeli skakati s visina u more te kako su bili iskusni u tome. Obitelj preminulog se bori da dođe u Španjolsku jer tamošnja vlast ne priznaje rusko Sputnik V cjepivo protiv koronavirusa.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.