Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

KAKVA DOMINACIJA! U pet dana stigla do treće pobjede

Autor: Matija Majdak

Slovačka skijašica Petra Vlhova (25) ostvarila je treću pobjedu u pet dana u Svjetskom kupu slavivši u paralelnom veleslalomu voženom u austrijskom Zuesu kod Lecha.

Vlhova, koja je prošlog vikenda pobijedila u dva slaloma u finskom Leviju, u finalu je bila brža od iznenađenja utrke Amerikanke Paule Moltzan, dok je treće mjesto hzauzela Švicarka Lara Gut Behram koja je u malom finalu bila bolja od Šveđanke Sare Hector.

Vlhova je ovom pobjedom još učvrstila vodstvo u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa sa 360 bodova, druga Švicarka Michelle Gisin ima 175, a treća Talijanka Marta Bassino 158.

Hrvatska reprezentativka Leona Popović, koja nije nastupila u Zuesu, sada je 38. sa 17 bodova.

U petak će se u Zeusu voziti paralelni veleslalom za skijaše na kojemu će nastupiti i Filip Zubčić. Kvalifikacije su od 10 sati, a završna natjecanja od 17.45 sati.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.