OČEKIVAN POTEZ: Evo što je Fury napravio s oduzetim pojasom IBF-a! (FOTO)

Autor: A. Pranjić

Fury je na svojstven način iskazao ljutnju i na sasvim komičan način odgovorio na cijelu situaciju.

Naslov prvaka u teškoj kategoriji po verzijama WBA-WBO-IBF pobjedom nad Ukrajincem Vladimirom Kličkom osvojio je britanski boksač Tyson Fury. No, ubrzo su mu oduzeli jedan pojas. Po IBF verziji, Fury više neće biti prvak.

>>> Tysonu Furyju oduzeta titula svjetskog prvaka! ‘Bacit ćemo je u smeće’

Predsjednik IBF-a Lindsey Tucker rekao je: ”Istina, oduzet mu je pojas IBF-a. Naš izazivač je bio Vjačeslav Glazkov, ali je Fury odlučio to zanemariti i potpisati klauzulu o uzvratnom meču s Vladimirom Kličkom”.

Ali, Fury je na svojstven način iskazao ljutnju i na sasvim komičan način odgovorio na cijelu situaciju. Ovoga puta Britanac poznat po britkom jeziku nije uzvratio verbalno već na sasvim jedan drugi način.

Vjerujte nam na riječ da će ova fotografija potvrditi onu ”slika govori više riječi”.

Naime, Fury je svoj pojas po IBF-verziji bacio u WC školjku! No, ni to nije sve, pojas u zahodskoj školjci je morao fotografirati, a na društvenim mrežama njegov tim je ovu fotografiju stavio uz molbu:”Širite to dalje!”




Kada su se pojavila nagađanja da će mu oduzeti naslov, novi prvak je obećao da će pojas baciti u smeće. Pokazao je ovim činom kako ispunjava obećanja.

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.