Foto: Marko Dimic/PIXSELL

‘JUGOSLAVIJA BI PO MEDALJAMA BILA ISPRED ITALIJE, FRANCUSKE…’ Srpski mediji obnovili bivšu državu

Autor: G.I.Š.

Po dobrom starom običaju komšije su odlučile spojiti medalje osvojene do sada od strane sportaša propale nam bivše države Jugoslavije, te su došli do brojke sedam zlatnih, tri srebrne i četiri brončane medalje.

Pomno računajući zaključiše kako je ex- Jugoslavija, ispred jakih sportskih zemalja kao Francuska, Italija, Njemačka, Velika Britanija i druge.

U dosadašnjem zbroju medalja Hrvatska je osvojila dva zlata i broncu, s time kako nam se smiješe sigurni zlato i srebro u parovima na teniskom turniru u Tokiju.

Dobra berba

Slovenija je isto kao i Hrvatska osvojila dva zlata, srebro i broncu, dok je Srbija na jednom zlatu, jednom srebru i dvije bronce.

Screenshot

Od bivših država još je S. Makedonija osvojila jedno srebro, dok je zanimljivo kako su Srbi uračunali i Kosovo, koje se može ponositi s dvije zlatne medalje, dok Crna Gora i Bosna i Hercegovina su još bez medalja na ovim Olimpijskim igrama.

A u međuvremenu je Hrvatska osvojila još jednu medalju…




 

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.