Jarrell Miller – Opasni Amerikanac prvi protivnik Cro Copa

Autor: Marko

Hrvatskoj javnosti je prezentiran kao sparing partner Vladimira Klička što je ogromna stavka u rezimeu, a bio je i solidan boksač s omjerom 4-0-1. Najveća pobjeda u dosadašnjoj karijeru je ona nad UFC-ovim borcem i Filipovićem sparing partnerom Patom Barryjem na bodove, 14-12.

Ime i prezime: Jarrell 'Big Baby' Miller
Datum rođenja: 15.7.1988.
Visina (cm) / Težina (kg): 193 / 110
Omjer: 21-0
K1 WGP Finale protivnici: QF – Mirko Filipović // SF – (W) Morosanu / Zhuravlev

Velika američka K1 nada debitirala je pod K1 pravilima 2012. gdje je na preliminarnim kvalifikacijama za WGP nokautirao Jacka Maya. Nakon tog brzinskog nokauta priliku je dobio u Japanu gdje je u osmini finala svladao Arnolda Oborotova s kojim je imao manjih problema uzrokovanih low kickovima. Hrvatskoj javnosti je prezentiran kao sparing partner Vladimira Klička što je ogromna stavka u rezimeu, a bio je i solidan boksač s omjerom 4-0-1.

Najveća pobjeda u dosadašnjoj karijeru je ona nad UFC-ovim borcem i Filipovićem sparing partnerom Patom Barryjem na bodove, 14-12. U razgovoru za Fight Site otkrio je neke zanimljive detalje. 'Svu sam energiju uložio u treninge. Treniram zaista snažno, možda snažnije nego ikada dosad. Istovremeno, za motivaciju sam svugdje oko sebe polijepio Cro Copove slike – u autu, u kući, u teretani, čak i na zaslonu mobitela imam Cro Copovu sliku. To je odlična motivacija za borbu.'

'Moja prednost pred svim protivnicima, pa tako i pred Cro Copom je moje srce. Ja u svaku borbu ulazim punim srcem. Također, konstantno imam misiju da protivnika trebam ubiti! Očekujem pobjedu. Očekujem pobijediti sve protivnike koji mi se nađu u ringu. Želim da mi se sav uloženi trud isplati – kao dijete sam sjedio pred televizorom i gledao K-1. Već tada sam sanjao da budem jedan od tih boraca. Kao klinac sam znao da mi je ondje mjesto i da želim osvojiti titulu. Danas, kad imam tu priliku to smatram izvrsnim rezultatom kojeg ću iskoristiti najbolje što mogu'.

>>> Catalin Morosanu – 'Smrt s Karpata' u velikoj seriji

>>> Pavel Zhuravlev – 'Kajman' dolazi kao prvak SuperKombat WGP-a

Sam događaj i tekstualni prijenos UŽIVO uz izjave boraca i fotografije moći ćete pratiti na portalu Dnevno.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.