Screenshot/YouTube

IZNENADA PREMINUO OSVAJAČ MEDALJE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Zastrašujući niz smrti, treća već zaredom, evo što ih povezuje…

Autor: P.V.

Igor Jurjevič Nikulin iznenada je preminuo, riječ je o bivšem osvajaču brončane medalje iz Barcelone 1992. godine. Ono što je zanimljivo je zastrašujuć niz smrti iz istog sporta…

Zapanjujući niz smrti među elitnim bacačima kladiva bivšeg Sovjetskog saveza nastavio je nažalost brončani olimpijac sa Igara u Barceloni 1992. godine. O čemu se radi? Naime, tri bacača kladiva koji su nastupali pod zastavom bivše sovjetske države umrla su u protekla dva mjeseca.

I taj 61-ogodišnji Nikulin posljednja je žrtva. Bivši zlatni olimpijac i svjetski prvak, jedan od najboljih bacača kladiva u povijesti te discipline, 66-godišnji Jurij Sedih preminuo je 14. rujna.

Nevjerojatna serija

Sedih je umro uslijed zatajenja srca, a još uvijek je ostao vlasnik svjetskog rekorda u bacanju kladiva kojeg je s daljiinom od 86,74 metara postavio u Stuttgartu 1986.

To nije bio kraj, nažalost. Jer osam dana nakon smrti Sediha umro je i 64-ogodišnji Estonac Jurij Tamm koji je u karijeri osvojio dvije brončane medalje na Igrama u Moskvi 1908. i Seulu 1988. godine, a držao je svjetski rekord dok ga sa trona nije skinuo upravo Sedih.

Ipak, javnost je iznenađena nizom, ali između tri navedena slučaja nema povezanosti ni medicinske ni geografske.




Jedino što ih povezuje je bacanje kladiva, reprezentacija bivšeg SSSR-a. Nekako su zajedno vladali, a sad i zajedno napuštaju ovaj svijet…

Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.