Screenshot/YouTube

IZNENADA PREMINUO LEGENDARNI SPORTAŠ: ‘Bio je pionir, vizionar i ikona našeg sporta’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

U teškoj nesreći s motornim sanjkama u 56. godini života preminuo je Ken Block, legenda relija. Također bio je poznat i po svojim YouTube videima koji su se ticali automobila i adrenalinskih sportova.

“S najvećim žaljenjem potvrđujemo da je Ken Block preminuo nakon nesreće sa snowmobileom. Ken je bio vizionar, pionir i ikona, a najvažnije, otac i muž. Falit će nam jako”, poručili su iz Hoonigan Racinga.

Teška nesreća dogodila se u Utahi, a Block je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad motornim sanjkama i prevrnuo se. Preminuo je na licu mjesta.

Uspješan u svom poslu

“Proglašen je mrtvim na mjestu nesreće, a razlog su zadobivene ozljede”, napisali su iz ureda lokalnog šerifa i dodali kako je u trenutku nesreće bio sam.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli 𝙩𝙝𝙚 𝙛𝙞𝙩𝙢𝙚𝙣𝙩 (@sh4.fitment)

Block je bio veliki obožavatelj ekstremnih sportova, a samo nekoliko dana prije nesreće nabavio je nove motorne sanjke i hvalio se njihovom snagom. Još jučer je objavio isječke sa staze po kojima je vozio.




Block je svoju reli karijeru počeo 2005. godine i odmah je proglašen rookiejem godine. Natjecao se u WRC-u i osvojio nekoliko medalja na X Gamesu. Poznat je i po svojem serijalu Gymkhana u kojem je s automobilom izvodio razne vratolomije i vozio po opasnim stazama. Njegov je serijal postao YouTube senzacija i prikupio milijune pregleda.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.