Photo by Boris Streubel/Getty Images

IZBORNIK SRBIJE GRMIO NAKON UTAKMICE S HRVATSKOM! Evo što ga je toliko naljutilo u meču s Kaubojima

Autor: Dnevno.hr

Hrvatska i Srbija odigrale su neodlučenim rezultatom (25:25) utakmicu 3. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine. Dok je naša reprezentacija upisala važan bod koji će joj biti od velike pomoći za završetak ciklusa na jednom od prva dva mjesta, Srbija je osvojenim bodom također ostala u igri.

Ipak, iz redova današnjih domaćina misle da su bili bolji suparnik i da su zaslužili pobjedu uoči dolaska u Zadar na utakmicu 4. kola. Podsjetimo, ta se utakmica igra u dvorani na zadarskom Višnjiku, i to u nedjelju od 20.30 sati.

Evo što je izbornik srpske rukometne reprezentacije Nenad Peruničić rekao nakon utakmice u Beogradu.

“Žalim. Mislim da smo bili bolji. Opet nezrelost, opet glupost mladih igrača, opet neispoštovana akcija, jer je točno rečeno kome ide pas“, rekao je Peruničić u razmišljanju o zadnjoj njihovoj akciji. Podsjećamo, imali su zadnji napad u trajanju od 14 sekundi iz kojeg nisu uspjeli doći do pobjede.

“Ovo nije prvi put da nam se ovo događa. Oni moraju biti mirni u glavi, razumjeti što znači odgovornost. Gradili su rezultat cijelu utakmicu, mnogo je energije potrošeno… Bili smo stegnuti i nikako se nismo mogli opustiti. Moramo malo više vjerovati u neke stvari“, naveo je Peruničić.

Srpski izbornik je čestitao reprezentaciji Hrvatske.

“Bilo je jako teško igrati protiv momčadi koja ima jasan sustav igre i koja je dugo zajedno. Imali smo tehničke pogreške… To je neuigranost. Krivo mi je… Zahvalio bih se divnim ljudima koji su nas danas došli podržati. Čestitam i mojim momcima, pokazali su veliko srce, ali protiv ovakvih protivnika to nije dovoljno“, zaključio je Peruničić.




Rezultati by SofaScore




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.