Foto: Ivica Kostelić Facebook

IVICA KOSTELIĆ PRED KAMERAMA ISPALIO SENZACIJU: „Zašto ne bih išao na Ljetne olimpijske igre„?

Autor: Andrija Kačić Karlin

Naš proslavljeni olimpijac Ivica Kostelić, nakon osvajanja medalja na Zimskim olimpijskim igrama, a potom i pauziranja od aktivnog natjecanja, ekskluzivno za Hrvatski radio najavio je mogući povratak na Olimpijske igre. Ovoga puta ljetne!

Uoči današnjeg početka nove skijaške sezone, mentor naših skijaša Ivica Kostelić u razgovoru s Krešimirom Gotlinom za Hrvatski radio govorio je i o svojim sportskim planovima i ambicijama. Trenutno mu je u fokusu jedrenje!

– Cilj mi je nastup na ruti Ruma 2022. godine. To je najveća transatlantska utrka za samce. Razvijam se polako i jedriličarski, a nakon sporta u kojemu se uspjeh mjeri stotinkama, veseli me baviti se sportom u kojemu mogu raditi velike korake, rekao je Kostelić, a na pitanje bi li jedan od koraka mogao biti i nastup na ljetnim Olimpijskim igrama, Ivica je poručio: – Nije isključeno!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.