I Danci imaju plan: Dovoljno je zaustaviti ovu dvojicu Hrvata i pobjeda je naša

Autor: I.K.

'Treba ga "markirati". Ne treba to od početka raditi, ali ne treba sumnjati da će izbornik to napraviti kasnije u utakmici.'

Slično kao i Poljaci uoči važnog ogleda s Hrvatskom i Danci također imaju plan kako nas pobijediti. Poljaci su istaknuli kako moraju zaustaviti naše kontre i Domagoja Duvnjaka. Danci misle slično. Bivši reprezentativac, a sada trener Jesper Jensen iznio je svoj plan.

– Sve se svodi na to da zaustavimo određene igrače. Prvi i najvažniji je naravno Domagoj Duvnjak, ali također i njegova interakcija s Igorom Vorijem. Mislim da zaustavljanje njih dvojice je presudno za pobjedu nad Hrvatima – kazao je Jensen, osvajač europskog zlata s Danskom iz 2008.

Jensen je iznio i taktiku kako odigrati na Duvnjaku.
– Treba ga “markirati”. Ne treba to od početka raditi, ali ne treba sumnjati da će izbornik to napraviti kasnije u utakmici, ako Duvnjak bude igrao na najvišem nivou.
Kao i većina Danaca Jensen je uvjeren u pobjedu Danske, baš kao i druga danska legenda, Joachim Boldsen.

– Mislim da je Danska imala puno lakšu grupu od Hrvatske. Hrvati su se mučili, dok smo mi odmarali neke igrače u zadnjoj utakmici protiv Islanda. U finalu vidim Francuze i nas – kazao je Boldsen, iz igračkih dana poznat i kao “traktor” zbog svog izgleda i grube igre.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.