Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

HRVATSKA PALA U BEOGRADU: Talijani otkrili slabosti naše reprezentacije

Autor: Dnevno GIŠ

Nakon što su prije samo 12 sati ostvarili povijesnu pobjedu protiv Srbije, koju su “Barakude” po prvi put pobijedili na njihovom “terenu”, Hrvatska vaterpolo reprezentacija poražena je od Italije u borbi za prvo mjesto na turniru “Srbija 2022”.

Talijani i Hrvati igrali su zadnju utakmicu na posljednjem pripremnom turniru pred Europsko prvenstvo u kojoj su naši vaterpolisti poraženi 12:9 te su tako završili kao drugi na spomenutom turniru.

Prije ove utakmice “Barakude” su pobijedile Francusku i Srbiju, ali je oporavak nakon posljednje utakmice bio samo 12 sati, što je vjerojatno i odlučilo pobjednika ovog susreta.

Velika rupa

Talijani su poveli golovima Presciuttija i Dolcea 2:0, ali su Barakude” izjednačile na 5:5 kada je zabio Marko Žuvela, no, nakon toga slijedi veliki pad naših te Talijani odlaze na velikih 11:6 tri minute i 44 sekunde prije kraja dvoboja.

Ipak Hrvatska je uspjela ublažiti poraz te je do kraja dvoboja smanjila na tri razlike, ali je morala čestitati Talijanima na zasluženoj pobjedi.

Kod “Barakuda” najefikasniji su bili Loren Fatović s tri pogotka, dok je dva gola zabio Jerko Marinić-Kragić, a jedan su nadodali Franko Lazić, Matijas Biljaka, Luka Bukić i Marko Žuvela.




Podsjetimo Europsko prvenstvo u Splitu starta za šest dana, a Hrvatska je u skupini B i natjecanje će otvoriti 29. kolovoza protiv Malte, a potom slijede dvoboji protiv Francuske 31. kolovoza i Grčke 2. rujna.

 




Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.