Foto: Ante Cizmic / CROPIX/Ilustracija

HRVATI STIGLI U VOJVODINU: Dva Hrvata stigla u Srbiju i bit će ozbiljna prijetnja Zagrebu

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Iako su nogometni transferi Hrvata u srpske klubove skandalozna tema u košarci i rukometu sve su češća stvar.  Jedan takav primjer dolazi nam iz Vojvodine.

RK Vojvodina iz Novog Sada dovela je dva Hrvata u svoje redove. Riječ je o Franu Lučinu i Marinu Buneti. Lučin je vratar dok je Buneta desni vanjski.

Fran Lučin dolazi iz riječkog Zameta, a brata je dobro poznatog Tina Lučina koji u ovom trenutku nastupa za Wislu Plock.  On će zamjeniti iskusnog Svetislava Vektića.

Susret protiv Zagreba

Kao desni vanjski stiže Marin Buneta iz redova Ribnice, a sjajan rukomet igro je u grčkom AEK-u. On dolazi kao zamjena za njihovog najboljeg igrača, Jovice Nikolića koji je otišao u Njemačku.

Vojvodina u četvrtfinalu SEHA lige igra protiv prvaka Hrvatske PPD Zagreba. Meč se igra u Novom Sadu. Zagreb je veliki favorit, a domaćini se nadaju da će pred svojom publikom te s dva nova pojačanja šokirati Zagrebaše.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.