Screenshot/HRT

HRVAT IZGUBIO U 2. KOLU NA IGRAMA: Propustio je čak šest set-lopti i više se nije oporavio

Autor: P. V.

Andrej Gaćina nije se uspio plasirati u 3. kolo olimpijskog turnira u konkurenciji stolnotenisača. Nije išlo, zaustavljen je Hrvat…

Stao je Gaćina u 2. kolu, ljevoruki Francuz Emmanuel Lebasson slavio je 4-0. Bilo je po setovima 11:6, 11:8, 12:10, 13:11, a ukupan susret trajao je 38 minuta.

Gaćina je u trećem i četvrtom setu propustio ukupno šest set-lopti. Hrvatski stolnotenisač je vodio 10-7 u trećem setu, ali je Lebasson nanizao pet poena.

Propustio šanse

Gotovo identična situacija se dogodila u četvrtom setu, u kojem je Gaćina vodio 10-8, a posljednju set-loptu propustio kod 11-10.

Ostala je tako Hrvatska u pojedinačnoj konkurenciji na – jednom predstavniku. Tomislav Pucar će u ponedjeljak u 2. kolu igrati protiv iskusnog Slovenca Bojana Tokiča.

Petar Gorša i Miran Maričić nisu se uspjeli plasirati u finale discipline zračna puška 10 metara na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Dva Bjelovarca su ostali izvan kruga osam najboljih – Gorša je završio kao 16. s 625.6 pogođenih krugova, a Maričić je 25. s 625 krugova. Najbolji je u kvalifikacijama bio Kinez Haoran Yang (632.7), dok je Gorši za ulazak među osam najboljih nedostajalo 3.6 krugova.




Od šest serija Petra je boljeg plasmana koštala druga, u kojoj je “ubio” samo 103.9 krugova.

Autor:P. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.