Hokejaši Medveščaka ‘pomeli’ mađarsku Albu s leda

Autor: hina

"Medvjede" je u današnjem susretu vodio privremeni trener Douglas Bradley, dosadašnji pomoćnik Amerikancu Tedu Satoru, koji je u petak zbog slabih rezultata dobio otkaz.

U današnjem susretu 33. kola hokejaške EBEL lige Medveščak je na domaćem terenu pobijedio mađarsku Albu Volan sa 5:2 (2:1, 2:1, 1:0). Ovo je prva pobjeda za “medvjede” nakon četiri uzastopna poraza.

Strijelci za Medveščak bili su Frank Banham (9:32), Kenneth Macaulay (11:05), Wacey Rabbit (36:41), John Hečimović (37:50) i Robby Sandrock (47:11), a pogotke za Albu Volan postigli su Krisztian Palkovics (2:16) te Balazs Ladanyi (23:00).

“Medvjede” je u današnjem susretu vodio privremeni trener Douglas Bradley, dosadašnji pomoćnik Amerikancu Tedu Satoru, koji je u petak zbog slabih rezultata dobio otkaz.

Medveščak je na ljestvici preskočio Albu Volan, i sada je na 8. mjestu sa 30 bodova. Već sutra Medveščak gostuje kod VSV Villacha.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.