Guigou: Hrvatska neće imati milosti

Autor: dnevno.hr

Hrvatsku reprezentaciju prvo očekuje utakmica protiv Bjelorusije, francuska reprezentacija i javnost napeto nas očekuju u četvrtfinalu.

Francuska rukometna reprezentacija i francuski mediji skoro su sigurni kako će Hrvatska danas proći Bjelorusiju u osmini finala Svjetskog prvenstva u rukometu, igrači očekuju 'žestok okrašaj' u četvrtfinalu, piše Večernji list.

Francuski izbornik Claude Onesta ističe kako još mora popraviti igru, no vjeruje u obranu svojih igrača.

– Tko bi bio tako glup da nije nervozan prije utakmice s Hrvatskom? Tu nervozu moramo iskoristiti na pravi način i pretvoriti je u svoje gorivo. Kao trener morate se pobrinuti da vam se zbog nje ne 'odsjeku noge'. Postoje stvari koje moramo popraviti, no naša obrana je bolja, jača – rekao je trener.

Didier Dinart uz poštovanje ističe kako Francuskoj ovo nije posljednja utakmica na prvenstvu.

– Hrvati su odlični na ovom turniru, ali to nas ne zanima. Za nas prvenstvo počinje s tom utakmicom i siguran sam da će to biti žestok okršaj, ali i da nam to neće biti posljednja utakmica na ovom SP-u – izjavio je pivot francuske reprezentacije.

Krilni napadač Michael Guigou priznaje kako je Hrvatska reprezentacija jača i od Njemačke i od Islanda.

– Hrvatska nam neće oprostiti pogreške koje smo ovdje napravili, oni neće imati milosti. Jači su i od Njemačke i od Islanda. Pokazali su jako puno na ovom prvenstvu i budemo li igrali kao protiv Islanda, nećemo proći u polufinale. Nažalost, srećemo se dosta rano u natjecanju – zaključio je Guigou.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.