Gobac: Veza Lazarov-Balić ne funkcionira, jedan će otići

Autor: dnevno.hr

Zasad je puno bliži odlasku Lazarov, ali morat ćemo riješiti i situaciju s Balićem, kaže prvi čovjek hrvatskog rukometa.

Prvi čovjek hrvatskog rukometa, Zoran Gobac, koji je još prije uzvrata u Barceloni najavio čistku u Zagrebovoj svlačionici, sada je otišao korak dalje i rekao kako će svoje ime na transfer listi naći sedam ili osam igrača. Za Sportske novosti, Gobac je kazao kako Ivano Balić i Kiril Lazarov, dvojica najskupljih rukometaša Zagreb CO-a, više neće igrati zajedno.

– Evidentno je da između Balića i Lazarova ne funkcionira u igri i jedan od njih će morati otići jer oni su dva naša najskuplja igrača. Objektivno, zasad je puno bliži odlasku Lazarov, ali morat ćemo riješiti i situaciju s Balićem, jer moramo vidjeti kako ćemo i hoćemo li uspjeti zatvoriti svoje obveze – izjavio je Gobac, te dodao kako iz kluba lete svi koji su nezadovoljni, preskupi i lijeni.

Kao i nakon smjene dvojca Maglajlija-Bašić, Gobac je ponovio kako u svlačionici hrvatskog rukometnog prvaka, nema mjesta nedisciplini.

– Mi zasad živimo u skladu i naš klub normalno funkcionira. Međutim, da bi se to tako moglo nastaviti, moramo uvesti 50 posto više reda. Samo oni koji će to poštivati, moći će biti ovdje. Naši igrači su uzeli u reket i trenere i nas u klubu i to neće moći ići tako. Ne okrivljujem prijašnji stručni stožer, ali sad upozoravam ovaj novi da si to ne smije dopustiti. Nisu igrači ti koji će određivati koliko će trenirati, a onda što je najgore i ove mlađe igrače potiču da što manje rade. To više neće tako ići, novi stožer je dobio potpuno otvorene ruke i neke stvari će se tu posložiti – izjavio je za SN Zoran Gobac.

Gobac dovodi tri kvalitetna pojačanja u Zagreb

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.