Gaćina je s Freitasom u polufinalu parova na EP u stolnom tenisu

Autor: Totalsport

Pobijedili su Hrvat i Portugalac u četvrtfinalnom dvoboju bjelorusku kombinaciju Vladimir Samsonov/Pavel Platonov 4-1. Po setovima bilo je 11-9, 11-7, 11-6, 7-11 i 12-10 za pobjednički par.

Hrvatski stolnotenisač Andrej Gaćina s Portugalcem je Marcosom Freitasom izborio nastup u polufinalu turnira muških parova na Europskom prvenstvu u poljskom Gdanjsku.

Pobijedili su Hrvat i Portugalac u četvrtfinalnom dvoboju bjelorusku kombinaciju Vladimir Samsonov / Pavel Platonov 4-1. Po setovima bilo je 11-9, 11-7, 11-6, 7-11 i 12-10 za pobjednički par.

Spasili su se Gaćina i Freitas u petom setu nakon što su gubili 9-7. S trima poenima u nizu prešli su u vodstvo i izborili prvu meč-loptu. Iskoristili su drugu.

Plasmanom u polufinale Gaćina i Freitas osigurali su automatski najmanje brončanu medalju.

Za finale će se boriti protiv ruskog para koji čine Mihail Pajkov i Aleksej Livencov. Oni su u četvrtfinalu bez izgubljenog servisa dobili Ukrajince Koua i Priščepu.

Polufinalni je sraz na rasporedu sutra (subota) u 12:15.

EP u stolnom tenisu, muški parovi, četvrtfinale:




Freitas / Gaćina – Platonov / Samsonov 4-1 (11-9, 11-7, 11-6, 7-11 i 12-10)

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.