Screenshot: Instagram/Jimmy Hayes

(FOTO) TRAGEDIJA BIVŠEG SPORTAŠA: Otišao je mlad (31) sasvim iznenada, užasna vijest iza obiteljskog slavlja

Autor: I.K.

Jimmy Hayes, nekadašnji hokejaš četiri kluba u NHL-u, u kanadsko-američkoj najjačoj svjetskoj ligi, iznenada je preminuo u 32. godini.

Rodom iz Bostona, Hayes je postao poznat igrajući u svojem gradu, kao član sveučilišne momčadi Boston Collegea s kojom je bio prvak 2010. godine. Nakon toga, u karijeri u NHL-u bio je u akciji za četiri kluba, Chicago Blackhawkse, Florida Pantherse, svoje domaće Boston Bruinse i New Jersey Devilse. Karijeru je završio preklani.

Tužna vijest stigla je iz grada Miltona u američkoj saveznoj državi Massachusetts, u predgrađu Bostona. Svi detalji o smrti nisu objavljeni, osim osnovnih informacija nakon što je pronađeno tijelo umirovljenog hokejaša.

Nema tragova nasilne smrti

Nakon što se doznalo za tužnu vijest, izvori iz policijskih krugova otkrili su poznatom lokalnom listu Boston Globe da nakon pronalaska Hayesova tijela nije bilo tragova nasilne smrti.




Nije poznato od čega je umirovljeni hokejaš iznenada preminuo s obzirom na to da nije bilo informacija o mogućim problemima sa zdravljem.

View this post on Instagram




A post shared by Jimmy Hayes (@jrhayes39)

Ožalošćena mlada obitelj

Tuga zbog smrti 31-godišnjeg Hayesa najviše je pogodila njegovu mladu obitelj, suprugu Kristen i dvoje male djece.

Tragedija se dogodila dan nakon velikog obiteljskog slavlja. Bivši hokejaš je sa suprugom u nedjelju obilježavao drugi rođendan svojeg mlađeg sina.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.