Photo by Feng Li/Getty Images

(FOTO) TKO JE OLIMPIJKA KOJA DOLAZI NA HANŽEK? Ljepotica koja je hrvatskoj rekorderki pomogla u najtežim trenucima

Autor: Željka Orešković

Tamnoputa ljepotica prije svega ima veliko srce

Utrka atletičarki na 100 metara prepone bit će jedan od šlagera 68. Hanžekovićevog memorijala, koji će se održati 4. rujna na stadionu Mladosti. Uz hrvatsku rekorderku Andreu Ivančević, na startnoj listi je i olimpijska pobjednica iz Rija Amerikanka Brianna Rollins-McNeal.

Osim olimpijskog zlata na 100 metara s preponama, Brianna se okitila i onim svjetskim 2013. godine u Moskvi. Njezino najbrže vrijeme je 12.26 što je četvrto najbrže u povijesti, a na OI u Riju, ušla je u povijest zajedno sa svojim kolegicama iz tima.

Naime, prvi puta se dogodilo da je jedna zemlja osvojim sve tri medalje, zlato, srebro i broncu.

Photo by Ryan Pierse/Getty Images

Inače, Rollins je pokupila simpatije publike kada je hrvatskoj rekorderki, Andreji ivančević pomogla u najtežim trenucima na stazi. Naime, Hrvatica je posrnula i pala, a upravo Rollins joj je priskočila u pomoć i pomogla da ode sa staze.

Inače, Brianna je velika vjernica i jednom prilikom je izjavila kako “želi ruširi rekorde i pobjeđivati, ali i da je pamte kao sportašicu koja je slavila Boga dosežući najveće uspjehe”.

? : : : : : : : #KCGotCobaLit #melaninpoppin #melaninglow

A post shared by Brianna McNeal (@brirollin) on




A post shared by Brianna McNeal (@brirollin) on




#TeamUSAinDC

A post shared by Brianna McNeal (@brirollin) on

#BowermanAward

A post shared by Brianna McNeal (@brirollin) on

All for your glory Lord….a pic from my race last Sunday in Tokyo. ?

A post shared by Brianna McNeal (@brirollin) on

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.