FOTO: Stanovnici Dubrovnika osjetili podrhtavanje tla! Na Čilipe sletio Bob Sapp

Autor: dnevno.hr

Unatrag deset godina možda i najveća K1 i MMA senzacija, čovjek koji je svladao legendarnog Nizozemca Ernesta Hoosta te izvukao deblji kraj protiv Mirka 'Cro Cop' Filipovića, doputovao je u Dubrovnik gdje će 16. prosinca odmjeriti snage protiv najboljeg lokalnog borca Mare Peraka.

U zračnu luku Dubrovnik u srijedu je sletio američki MMA borac Bob Sapp. Unatrag deset godina možda i najveća K1 i MMA senzacija, čovjek koji je svladao legendarnog Nizozemca Ernesta Hoosta te izvukao deblji kraj protiv Mirka ‘Cro Cop’ Filipovića, doputovao je u Dubrovnik gdje će 16. prosinca odmjeriti snage protiv najboljeg lokalnog borca Mare Peraka.

Borba će se održati u sportskoj dvorani u Gospinu polju, a dvoboj našeg Peraka i 170 kilograma teškog Amerikanca biti će glavni događaja šestog izdanja Noći gladijatora.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.