Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

(FOTO) NEOBIČNI PRIZORI IZ ARENE! Jakov Kitarović uhvaćen u zanimljivom društvu, navijača iznijeli iz dvorane

Autor: HINA/B.H.

Uz zanimljiva zbivajna na terenu i okršaju EHF-a i slovenskog saveza, na utakmici Slovenije i Crne Gore imali smo jedan zanimljiv prizor na tribinama.

Iako su zaprijetili napuštanjem EP-a jer su u prva dva kola grubo oštećeni sudačkim pogreškama, rukometaši Slovenije ipak su nastupili u srijedu u Zagrebu u posljednjem kolu C skupine te su protiv Crne Gore slavili sa 28-19 (14-13). U izjednačenom prvom poluvremenu nitko nije imao više od dva gola prednosti, a na odmor su Slovenci otišli sa minimalnim vodstvom 14-13.

Slovenija je nakon pet minuta nastavka otišla na tri gola prednosti, a u 44. minuti imala je pet pogodaka viška (21-16). Time su Slovenci prelomili utakmicu i na kraju su, uz podršku s tribina predsjednika države Boruta Pahora, uvjerljivo slavili sa 28-19.

Kod Slovenije najefikasniji je bio Gašper Marguč sa 6 golova, a Marko Bezjak dodao je 5. U redovima Crne Gore Vasko Ševaljević zabio je 6 pogodaka.

Treba napomenuti da je Slovenija uoči zadnjeg kola zaprijetila napuštanjem EP-a nakon što je, po njezinom mišljenju, grubo oštećena u svoja prva dva nastupa na EP, u 24-25 porazu od Makedonije, a posebice u 25-25 remiju protiv Njemačke. No, Slovenski rukometni savez je na sastanku održanom u srijedu u Zagrebu odlučio kako će njihova reprezentacija nastaviti s natjecanjem, jer bi u slučaju demonstrativnog napuštanja EP-a posljedice bile preteške, odnosno EHF bi vjerojatno na neko vrijeme zabranio svim slovenskim reprezentacijama sudjelovanje u svim natjecanjima koje se organiziraju pod okriljem EHF-a.

Uz zanimljiva zbivajna na terenu i okršaju EHF-a i slovenskog saveza, na utakmici Slovenije i Crne Gore imali smo jedan zanimljiv prizor na tribinama. Naime, suprug predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Jakov Kitarović, uhvaćen je kako gleda utakmicu u društvu slovenskog predsjednika Boruta Pahora. Kitarović je utkamicu odgledao smireno i bez previše emocija, a Pahor je ipak malo navijao. Stavio je zeleni šal reprezentacije oko vrata i čak je mahao slovenskom zastavom.

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Spomenimo još kako je u Areni došlo do manjeg incidenta pa su pripadnici osiguranja morali iznijeti nevaljalca iz dvorane.

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL




Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.