Foto: Facebook/Sara Garović

(FOTO) DRAMA ATRAKTIVNE SRPKINJE: Upleli je u skandal, jedva se izvukla!

Autor: I.K.

Sara Garović, članica srpskog Bekamenta, slovi za najljepšu rukometašicu naših istočnih susjeda, a u završnici sezone, u svojem klubu ističe se u prvenstvu u kojem je s Bekamentom stigla do polufinala.

Klub iz Aranđelovca se pri kraju sezone uzdaje u svoju 26-godišnju jaku uzdanicu koja privlači pažnju ljubitelja rukometa dok je u akciji, a svojedobno je bila u središtu pozornosti i zbog stvari koje su joj se događale mimo rukometnih terena.

Među njima, pamti se bolna epizoda koju je Garović imala dok je ranije u karijeri bila članica poljskog Kožalina. Tada je bila jako mlada igračica, a te priče koju pamti sa samo 21 godinom prisjetila se u svojedobnom razgovoru za rukometnu stranicu Balkan Handball.

Povukla se za novcem, stigle su nevolje

Govoreći o onom što joj se dogodilo, Garović je istaknula da je u poljski klub došla jer je ponuda bila dobra, ali bila je mlada i neoprezna, a pored toga, i bez menadžera, što ju je uvalilo u probleme.

Srpska rukometašica rekla je da su ti problemi stigli kada su joj u poljskom klubu počeli davati novac ‘na ruke’ i s vremena na vrijeme slati je kući, u Beograd, skrivajući da je s njima. S vremenom je otkrila da radi ‘na crno’ i upala je u rupu iz koje se teško izvukla.

Skupo ju je stajala i pogreška liječnika

Iz razdoblja u Poljskoj, Garović pamti i igranje s cistom zbog čega je morala pauzirati u situaciji koja se zakomplicirala nakon što je pogreška liječnika pogoršala njezino zdravstveno stanje.

Kako se prisjetila, zbog toga je morala propustiti mjesec i pol dana u sezoni u kojoj su je ‘šibali’ problemi.




Zabranili joj ulazak u Europsku uniju

Situacija u kojoj je neprijavljena igrala za poljski klub dovela je i do neugodne epizode koja se srpskoj rukometašici dogodila u Berlinu. Tada je bila zaustavljena u tamošnjoj zračnoj luci i određena joj je trajna zabrana ulaska u Europsku uniju jer je, kako je pojasnila, u Poljskoj bila kao turist, a ne kao profesionalni sportaš, ako se pogledaju propisi.

Nakon toga se morala vratiti u Srbiju i krenula je u borbu pravnim putem kako bi se izvukla iz nevolja, poslije te borbe, uspjela se izvući iz ‘ralja’ poljskog kluba i vratiti se igranju u svojoj domovini.

Danas ondje blista, a njezinu čar u galeriji fotografija približava Telegraf. Možete je pogledati ovdje.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.