CRNA GORA POMOGLA HRVATSKOJ POBIJEDIVŠI SRBIJU: Konsternacija kod srpskih rukometaša, ima i bijesa

Autor: Andrija Kačić Karlin

Rukometaši Crne Gore svladali su u susretu 2. kola A skupine EURA u Grazu Srbiju s 22-21 (11-10), a ovim ishodom Hrvatska je osigurala prvo mjesto u skupini i plasman u drugu fazu u Beču, gdje će prenijeti maksimalna 2 boda.

Crnogorci su slavili u izjednačenoj utakmici i to je njihova povijesna prva pobjeda na velikim natjecanjima. Golovi Lipovine i Radovića u zadnje dvije minute donijeli su Crnogorcima pobjedu te će u ponedjeljak u izravnom srazu s Bjelorusima odlučivati o drugom putniku u Beč. Srbi su s dva poraza ispali i time je susret Hrvatska – Srbija u ponedjeljak postao rezultatski nevažan.

Kod Crne Gore je 5 golova zabio Nemanja Grdović, dok je Lazar Kukić sa šest pogodaka predvodio Srbiju.

Hrvatska je ranije u ovoj skupini svadala Bjelorusiju s 31-23 i vodi u skupini s 4 boda, Crna Gora i Bjelorusija imaju po dva, a Srbija je bez bodova.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.