Guliver image

CINDRIĆ NA KARAČIĆA: Čeka nas veliko hrvatsko rukometno finale, Kauboji odradili sjajan posao u Kolnu

Autor: Dnevno.hr/I.L

Rukometaši poljskog Kielca i španjolska Barcelona plasirali su se u finale rukometne Lige prvaka. Final Four se tradicionalno igra u Kolnu, a Hrvatska je u svkom klubu imala po jednog predstavnika.

U prvom polufinalu Kielce je sa 37;35 slavio protiv Veszprema. Briljirao je njemački vratar Wolff, a naš Karačić je postigao 5 golova. Najbolji je kod Poljaka bio Moryto s 8 golova dok je Mađare predvodio, naš Manuel Štrlek sa 7 golova.

S 34: 30 aktualni branitelj naslova, Barcelona, pobjedila je Kiel te će tako igrati treće finale zaredom. Kod Barcelone briljirao je Gomez s 12 pogodaka dok je kod Kiela najviše zabio Wiencek, 7 golova. Cindrić je tako ušao u finale, a pri tome zabivši 3 gola kao i Duvnjak za poraženi Kiel.

Hrvatsko finale

Finale je na rasporedu sutra u 18 sati, a prje toga će dvije poražene ekipe igrati za broncu. Kielce je zadnji naslov osvojio 2016. nakon lutrije sedmeraca.

 

 

View this post on Instagram

 




A post shared by EHF Champions League (@ehfcl)

Bit će i ovo i hrvatsko finale u kojem će snage odmjeriti Karačić i Cindrić. Nekašnji suigrači iz Vardra bili su zajedno na krovu Europe baš s Vardarom 2017.




Autor:Dnevno.hr/I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.