CROPIX

ČERVAR SMRKNUT: Ozlijedio se Karačič pred sam kraj utakmice

Autor: J.V.H.

Hrvatska ide u polufinale s drugog mjesta. Ono što ohrabruje po riječima izbornika Lina Červara je što su scenaristi preokreta igrači iz “drugog reda”.

“Igrali smo bez Cindrića, Karačić je izašao van, ne mogu ništa komentirati, moramo vidjeti”, izgledao je zabrinuto Červar.

“Treba vidjeti s kime ćemo igrati, još je rano”, odgovorio je na informaciju o debaklu Mađarske protiv Portugala te je dodao.

“Vidjet ćemo s kime raspolažemo. Utakmica polufinala je nešto sasvim drugom, tu svatko može dobiti svakoga”.

Izbornik je izgledao veoma zabrinuto obzirom na situaciju pred sam kraj utakmice. Najbolji igrač dvoboja Igor Karačić u jednom je dvoboju s obranom Španjolaca pao na pod pri tome jako udarivši koljenom o koljeno Alex Talantovich Dujshebaeva. Kraj utakmice je dočekao na klupi, a polufinale bez Cindrića i Karačića znatno bi umanjilo izglede reprezentacija za plasman u finale, naročito protiv lepršavih Norvežana.

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.