Photo: Igor Kralj/PIXSELL

ČERVAR OTKRIO KAKVU OBITELJSKU DRAMU PROŽIVLJAVA: ‘Supruga mi je bolesna, moram biti uz nju’

Autor: Bruno Herljević

Prije svega nekoliko dana PPD Zagreb je s relativnim anonimcima i mladom momčadi srušio veliki Flensburg u gostima i to u Ligi prvaka. Pod vodstvom najboljeg hrvatskog trenera Line Červara, Zagreb, predvođen nekim novim, ali vrlo zanimljivim imenima, je očito ponovo postao konkurentan. Sasvim dovoljno da sruši njemačkog prvaka u gostima.

Ipak, sve se to događa čak i u trenucima kada je Lini Čevaru najteže. Izbornik hrvatske reprezentacije i trener Zagreba otkrio je kako posljednje vrijeme proživljava obiteljsku dramu.

“Teško mi je, imam još jednu veliku borbu. Supruga mi je bolesna. U životu mi je bila najveća pomoć u svemu i moram biti uz nju kad je najteže. Sretan sam što ljudi koji rade uz mene to osjete i pomažu pa će neke utakmice na gostovanjima odraditi bez mene”, rekao je Lino Červar za tiskano izdanje Sportskih novosti.

Otkrio je i kako su svladali Flensburg.

“To se događa jer smo prestali vjerovati. Zaboravili smo da je sport nadigravanje i veselje i da u njemu treba uživati. Mi smo uživali. I pobijedili. Vjerovali smo da možemo. Sad Europa i Njemačka pričaju o nekim bezimenim igračima koji su pobijedili njihovog prvaka. Sad nas prate i poštuju”, rekao je Červar.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.