Bob Sapp demolirao studio u Beogradu

Autor: Dr. K.

Sapp je prvo pojeo fotografiju svog protivnika, a onda izazvao metež i s njim se neočekivano potukao, razbio stol, te porazbacao ostale elemente po studiju.

Uoči subotnjeg meča u Beogradu, u kojem na lokalnom MMA turniru nastupa protiv Srbina Dušana Panajotovića, legendarni američki borac Bob Sapp, gostovao je u jednoj emisiji popularne beogradske televizije gdje je izazvao pravi kaos.

Kao i obično, Amerikanac veći šou napravi uoči borbe nego tijekom nje. Prvo je pojeo fotografiju svog protivnika, a onda izazvao metež i s njim se neočekivano potukao, razbio stol, te porazbacao ostale elemente po studiju.

Jasno, preuranjena tučnjava bila je samo dobar mamac i marketinški trik uoči pravog obračuna dvojice boraca.

Sapp za sportsku čast već dugo ne mari. Mečeve redovno predaje u prvoj minuti jer ne želi dobivati batine zbog malo novca.

Autor:Dr. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.