Blanka slavila i u Stockholmu

Autor: dnevno.hr

Vlasnica prva tri najbolja rezultata u 2010. godini konkurenciju je pomela već na 195 centimetara, jer su drugo mjesto podijelile čak tri skakačice s preskočenih 192 centimetra. 

Najbolja hrvatska visašica Blanka Vlašić nije pokvarila svoj stopostotni učinak u 2010. godini. Nakon pobjeda u Trinecu (201 cm) i Arnstadtu (206 cm), Splićanka je s preskočenih 201 cm slavila i u Stockholmu.

Konkurenciju je pomela već na 195 centimetara, jer su drugo mjesto podijelile čak tri skakačice s preskočenih 192 centimetra. Nažalost, Blanka nije imala snage za bolji rezultat, ali nema razloga za nezadovoljstvo, posebno ako se uzme u obzir da niti jedna djevojka ove godine nije preskočila dva metra. Naša najbolja atletičarka drži prva tri najbolja rezultata u 2010. godini.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.