Aubert nova Snježna kraljica

Autor: dnevno.hr

Naša najbolja predstavnica bila je Ana Jelušić, koja je sa zaostatkom od 2.62 sekunde završila na 11. mjestu, dok je Nika Fleiss završila na 22. pozciji.

Sjajnom drugom vožnjom Francuskinja Sandrine Aubert ostvarila je četvrtu pobjedu u karijeri, te tako postala nova Snježna kraljica. Nakon dvije pobjede u Areu i jedne u Ofterschwangu, Aubert je pomela konkurenciju i na Sljemenu.

Iza nje su ostale drugoplasirana Kathrin Zettel i trećeplasirana Susanne Riesch, dok je prošlogodišnjoj Snježnoj kraljici Mariji Riesch postolje izmaknulo za svega 23 stotinke.

Naša najbolja predstavnica bila je Ana Jelušić, koja je sa zaostatkom od 2.62 sekunde završila na 11. mjestu, dok je Nika Fleiss sa zaostatkom većim od četiri sekunde zauzela 22. poziciju.

Prema službenim podacima organizatora Snježne kraljice, na Sljemenu se okupilo nešto više od 10.000 navijača, što je na razini lanjske trke.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.