Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

OSTALI I BEZ GOLMANA! Krizi u Istri ne nazire se kraj

Autor: G.I.Š.

Nakon što su jučer igrači Istre odradili trening s trenerom golmana, jedan od najvažnijih kotačića obrane, golman i kapetan Josip Čondrić, odlučio je dignuti sidro i zaputiti se u ruski Rotor iz Volgograda, gdje će po dolasku obaviti liječnički pregled.

Čondrić je u Puli proveo dvije sezone tijekom kojih je odigrao 58 utakmica u Prvoj HNL i jednu u Hrvatskom kupu, a Rotor će mu biti prvi inozemni klub u karijeri.

Nakon pozdrava sa suigračima Čondrić je rekao: “Istra 1961 bila je najveći klub u mojoj dosadašnjoj karijeri i ovo će mi sigurno biti stepenica više na svim poljima, od organizacije pa do činjenice da ću nastupati u ligi čiji su članovi odlični klubovi poput Zenita, CSKA, Dinama i Spartaka iz Moskve. Svjestan sam da mi predstoji svakodnevno dokazivanje, ali ovo je nešto što sam želio cijeli život i sanjao o tome, a sad sam dobio priliku i nadam se da ću je iskoristiti”.

Na kraju je zahvalio Istri 1961, upravi, stručnom stožeru, suigračima i navijačima: “A posebno hvala Silvani, Vladi i Ervinu koji su mi uvijek uskakali kad god mi je nešto trebalo. U Puli sam proveo dvije prekrasne godine i upoznao puno dobrih ljudi koji vole ovaj klub”.

MLADI NOGOMETAŠ POTPISUJE ZA DINAMO! Napokon se odlučio kamo će




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.