Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

OSJEČANI OSVOJILI KUP: Odbojkaši Murse nakon deset godina do slavlja

Autor: GIŠ

Osječka Mursa osvojila je Kup Hrvatske, pobijedivši u finalu Ribolu iz Kaštela 3:1 u Gradskom vrtu, i nakon deset godina ponovno su se upisali u osvajače ovog natjecanja.

Osječani su ove sezone u svim natjecanjima imali savršeni score od 19:0, a imali su priliku i prije pola godine osvojiti Kup no tada ih je pobijedila zagrebačka Mladost.

Mladost ove godine nije dospjela do finala, pošto su ju odbojkaši iz Kaštela izbacili u polufinalu, no više od toga Kaštelani nisu mogli.

Ipak utakmica je obilovala uzbuđenjima. Prvi set su dobili Kaštelani koji su puno bolje ušli u susret, ali prekretnica je bio kraj drugog seta kada se Mursa uspjela izvući i izjednačiti na 1:1, a nakon toga dobili su preostala dva seta i slavlje u gradu na Dravi je moglo početi.

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.