Foto: Vlado Kos/CROPIX

(VIDEO) OSIJEK SLOMIO ‘FENJERAŠA’, SVE IM JE TEŽE NA DNU! Proradio i stari strijelac, njega itekako čekaju

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Osijek je u prvoj nedjeljnoj utakmici 19. kola SuperSport HNL-a opravdao status favorita na domaćem terenu, s 2:0 protiv Gorice u Gradskom vrtu. Osječani su svladali goste s po jednim golom u svakom poluvremenu, a s time, ostavili su svojeg protivnika u teškoj situaciji na dnu ljestvice.

Gorica ne uspijeva uhvatiti priključak s pratnjom. I dalje je na četiri boda zaostatka za Šibenikom koji je prvi ‘iznad crte’ u borbi za zadržavanje u prvoligaškom društvu.

Osijek je, pak, na trećoj poziciji sada sa sedam bodova prednosti pred Varaždinom i Slaven Belupom, svojim prvim pratiteljima u borbi za Europu.

Argentinac sve pokrenuo

Osječane je na putu prema pobjedi pokrenuo argentinski napadač Ramon Mierez, koji je u 15. minuti bio strijelac za 1:0. Mierez je, tako, naznačio da se budi nakon što je bio prvi strijelac prvenstva u sezoni 2020./21., a nakon toga je, što se golova tiče, u njegovu slučaju uglavnom ‘presušilo’.




Argentinčeva uloga je za Osijek u ostatku prvenstva jako bitna s obzirom na to da u momčadi koju vodi Rene Poms više nema Diona Drene Belje, mladog hrvatskog reprezentativca koji je nedavno prodan njemačkom Augsburgu.

Pobjedu nad Goricom je golom u 63. minuti potvrdio Josip Špoljarić, 26-godišnji vezni igrač.

Golove pogledajte – ovdje.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.