Screenshot/YouTube/policija/ilustracija

OPROŠTAJ OD NOGOMETAŠA (24) KOJI JE TRAGIČNO PREMINUO: Ante je igrao za lokalni klub, dan žalosti…

Autor: Dnevno

Već smo pisali o tragičnoj smrti trojice mladića s Korčule, a koja je šokirala cijelu Hrvatsku. Jedan od njih bio je mladi nogometaš…

Trojica mladića u dobi od 19, 22 i 24 godine zabavljali su se u jednom kafiću u Blatu. Kako je kafić zatvorio u ponoć, mladići su navodno s ekipom odlučili zabavu nastaviti u privatnoj vikendici u Veloj Luci.

“Vozili su navodno Golfa 3, a 19-godišnji vozač, najmlađi među trojicom, položio je tek prošle godine. Nepregledan zavoj, mokar kolnik i kako neslužbeno doznajemo jako velika i neprilagođena brzina rezultirali su tragičnom nesrećom.”, donose detalje Sportske novosti.

Prevelika brzina

Automobil je udario u obližnje stablo i kako doznajemo puknuo na pola! Brzina je bila tolika da na cesti nema niti tragova kočenja.

U Smokvici danas velika tuga, kako doznajemo, mladići su bili vatrogasci, pripadnici DVD-a Smokvica, a dvojica su bili i jedinci. Općina će proglasiti dane žalosti.

Najstariji preminuli, Ante Salečić bio je nogometaš lokalnog niželigaša Jadrana 1929, jednog od četiri nogometna kluba s Korčule, koji se natječe u Prvoj ligi Dubrovačko-neretvanske županije. Klub se emotivno oprostio od svog igrača na Facebooku.




“Morem bude svaka kap kad do mora stigne, tako i duša bude Bog kad se k Bogu digne”.

Užasne vijesti danas, valjda ih ne bude više takvih…




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.