Foto: Profimedia

OPET JE IZAZVAO LAVINU: Hezonju brutalno izvrijeđali zbog neigranja za Hrvatsku! On im nije ostao dužan

Autor: Nino Matić

Mario Hezonja hrvatski košarkaš i član Portland Trail Blazersa opet je danas kao i mnogo puta prije dignuo veliku prašinu objavom na Instragramu u kojoj je na pitanje  jednog od pratitelja na zašto ne igra za Hrvatsku odgovorio ‘Zato jer sam umoran i ne da mi se’, kazao je Hezonja.

O svemu tome se oglasio i izbornik Veljko Mršić koji je kazao da je Marija više i neće zvati da igra za reprezentaciju ali razlog uopće nije ta njegova objava nego nešto sasvim drugo.

Naime na višekratke pozive njega i ljudi iz Saveza on se oglušio što je izborniku dovoljan razlog da ga više ništa ne moli ili zove jer kako je kazao za razgovor i dogovor je potrebno dvoje.

No posebno su žestoko na tu njegovu i odgovor reagirali pratitelji s brojnim reakacijama.

‘Govno posrano, kako možeš reći da ti se ne da igrati za svoju domovinu? Mrš, konju jedan, izgubio si mene kao fana’, napisala mu je jedna osoba.

‘Hahahha, ti si jedno smeće, igraš u NBA po utakmici maximalno 10 minuta i kažeš da si umoran i da ti se ne da. Nećeš da igraš za našu domovinu, sram te bilo’, napisao je drugi a sve je to objavio

i sam Hezonja na svom Instagramu. Posljednji je put Hezonja za repreznetaciju zaigrao na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.




 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.