Screenshot: Instagram/HNK Rijeka (nk_rijeka)

ONI CILJAJU NA SVE U HRVATSKOJ: Letvica ostaje visoko, a evo što se sprema glavnoj zvijezdi

Autor: I.K.

Borba za naslov u 1. HNL ove sezone obećava puno borbe u dijelu prvenstva koji nas čeka u 2022. godini. Bodovno izjednačeni na vrhu, tu utrku predvode Dinamo, Rijeka i Osijek, s pet bodova zaostatka u igri je i Hajduk, a s puno ambicija svih vodećih momčadi, od izazova koji slijede ne bježe ni u Rijeci.

Pogled prema nastavku prvenstva dao je Damir Mišković, predsjednik kluba, koji je u emisiji ‘Tribine’ na televizijskoj postaji Kanal Ri otkrio kakve ambicije klub ima.

Po Miškovićevim riječima, momčad koju s klupe vodi Goran Tomić spremna je za borbu u prvenstvu, ali i u Kupu Hrvatske, u kojem će polufinalni protivnik biti Osijek.

Gledaju na – sve

‘Razmišljamo o prvenstvu i Kupu. Cilj nam je izboriti Europu, a nakon toga, ‘ajmo pokušati i nešto više. U polufinalu smo Kupa i moguće je da ga i osvojimo, a u prvenstvu smo već sada praktički osigurali Europu’, bile su Miškovićeve riječi, s dodatkom što bi trebalo za veći rezultat u borbi za trofej u 1. HNL.

Da bi se to ostvarilo, Rijekin predsjednik priželjkuje više razumijevanja i podrške.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Hrvatski nogometni klub Rijeka (@nk_rijeka)

Nastavak priče s vodećom zvijezdom

Gledajući prema nastavku prvenstva i završnicu natjecanja u Kupu, Rijeka će se i dalje oslanjati na realizaciju Josipa Drmića, koji je s 14 golova vodeći strijelac 1. HNL na kraju 2021. godine. Po Miškovićevim riječima, suradnja bi se trebala nastaviti i nakon što sezona završi – osim ako ne dođe ponuda koja se odbija.




Rijekin predsjednik kazao je kako ne očekuje da će se 29-godišnji napadač sa švicarskim državljanstvom i reprezentativnim iskustvom vratiti u Englesku, odakle je došao na posudbu iz Norwicha. Mišković se pozabavio i pitanjem o Dinamu i Hajduku kao mogućim budućim destinacijama za Drmića, ističući da ne vjeruje u rasplet koji bi vodećeg strijelca HNL-a odveo u Zagreb ili Split.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Josip Drmić (@josipdrmic.92)

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.