Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

OLMO ODLUČAN: ‘Želim napustiti Dinamo’

Autor: Mario Lacković

Već je stara priča kako Dani Olmo želi iz Dinama. Unatoč činjenici kako su mu ponudili bolji i veći ugovor te da mu nude potencijalnu igru u Ligi Prvaka, mladi Španjolac očito je odlučan u namjeri da napusti Maksimir. Odštetna klauzula je postavljena, no međutim ponuda još uvijek nema. Za španjolsku La Contraportadu je rekao kako mu je potreban novi iskorak u karijeri. Najbolja opcija bi mu bila povratak u Barcelonu, jer mu je La Masija praktički drugi dom.

“Namjera mi je otići iz Dinama. Povratak u Španjolsku bio bi zaista poseban. Vrijeme je za novi korak u karijeri. “Ne žalim što sam otišao iz La Masije. Vidjet ćemo što nosi budućnost. Trenutačno ne znam postoji li šansa da se vratim, ali ionako ne želim o tome govoriti iz poštovanja prema drugim zainteresiranim klubovima.”

Zainteresiranih ima, spominju se Tottenham, Barcelona, Atletico Madrid, ali i Real. Olmo ne isključuje nijednu opciju, jer svatko ima pravo poslati svoju ponudu i svaku respektira. Cilj mu je svakako ove sezone igrati Ligu Prvaka. Dinamo je opcija, ali nesigurna, jer moraju proći Ferencvaros te još jedno kolo kako bi osigurali grupnu fazu.

Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.