Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Oglasili se Ivaniševićevi odvjetnici koji brutalno uzvraćaju Tatjani Dragović

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović opet pune naslovnice. Nakon što je Tatjana udarila preko Nacionala, sad se oglasio odvjetnički ured bivšeg drugog tenisača svijeta…

“Prije svega, kao pravni zastupnici gospodina Gorana Ivaniševića, mišljenja smo kako su ovakvi, potpuno promašeni, zluradi i neistini novinski članci pokušaj pritiska na sud i nadležna tijela te ometaju zakonito i objektivno sagledavanje činjenica”, poručuju njegovi odvjetnici.


“Tim više, postupci koji se izravno odnose i kojima su izravno obuhvaćena i zajednička djeca, posebno su osjetljivi za rad iziskuju dodatnu profesionalnost i pažnju svih koji u takvim postupcima sudjelujemo, dakle, prije svega samih stranaka i nas pravnih zastupnika. Čitav niz iznijetih neistina, kao i podataka čiju tajnost zakon propisuje, iako će imati svoj epilog u demantijima i postupku naknade štete, već je počinilo štetu, prije svega zajedničkoj djeci, a posljedično i trenutnim obiteljima Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića”.

Jasna poruka iz ureda

“Goran Ivanišević, nekad kao vrhunski igrač, a danas kao trener jernodg od najvećih tenisača u povijesti tog sporta, predano i profesionalno radi, kako bi osigurao danas, kao i nekad, što bezbrižniji i perspektivniji život, prije svega, svojoj obitelji. Obzirom da su Tatjana Dragović i njezin trenutni odabranik vrlo često u medijima, gotovo uvijek vezano uz uživanje i potrošnju, a gotovo neprimjetno uz skromnost i rad, ne mislimo posebno komentirati managerske sposobnosti i aktivnosti Tatjane Dragović u teniskom razvoju Gorana Ivaniševića, a koje se navode, jer je javnost sama mogla steći dovoljno spoznaja o tome do sada”, dodaju.

“U pravu profesionalnog pristupa i iznošenja argumentacije nadležnim tijelima i sudu te poštujući zakonom propisanu tajnost izvida, nismo u mogućnosti, a niti voljni medijski raskrinkati svu neistinitost, zluradost i štetnost ovakvog neistinitog teksta”.

Foto: Biljana Gaurina / CROPIX

Podsjećamo, Goran se u ponoćnoj objavi obratio fanovima i iznio privatne detalje…

“Onog trenutka kada sam se usudio potraživati novac koji sam zaradio prije i tijekom braka, koji je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova”, napisao je Goran.

Ivanišević ‘udario’ po bivšoj supruzi: ‘Najednom sam postao nasilnik i miljenik sudova’
“Sada samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T. D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi”, dodao je.

“Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim odvjetnicima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran”, zaključio je nekadašnji hrvatski as s terena.

 
Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.