Foto: Igor Kralj/PIXSELL

ODLIČNE VIJESTI ZA DINAMO: Najopasniji napadač Krasnodara nije doputovao u Zagreb

Autor: GIŠ

Marcus Berg skoro je koštao Dinamo pobjede u prvoj utakmici pošto je napadač na kojeg je Mamić ukazivao kao na najveću prijetnju zabio jedan i namjestio drugi gol za Krasnodar.

No na opće iznenađenje Šveđanin uopće nije doputovao u Zagreb već je ostao u Rusiji, ali čini se kako je ta informacija promakla tamošnjim novinarima. Berg je propustio zadnji trening njegove momčadi prije puta u Zagreb i na kraju nije osvanuo među igračima za utakmicu.

Na presici prije Dinama trener Krasnodara Murad Musajev je samo rekao kako pojačanje iz Montpelliera Ambroise Oyongo nije registriran za Europsku ligu i da neće mijenjati golmana Jevgenija Gorodova.

Koji je razlog ne dolaska Berga u Zagreb nije poznato, a špekulira se od ozljede do problema s ugovorom koji Šveđaninu ističe na ljeto.

Dinamo sutra od 21 sat na Maksimiru traži potvrdu prolaza u osminu finala Europa lige protiv Krasnodara.

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.