Foto: Goran Mehkek / CROPIX

ODLIČNA VIJEST: Akcija ‘Vratimo Palčiće u Petrovu’ uspjela! Prikupljen cijeli iznos za potrebnu opremu!

Autor: Dnevno

Odlične vijesti objavila je udruga Dinamo – to smo mi vezano uz akciju “Vratimo Palčiće u Petrovu”. Naime, kako javljaju, već je prvih devet inkubatora krenulo iz SAD-a prema Hrvatskoj.

Akcija koju su pokrenuli vrijedni navijači urodila je plodom te je iznos za nabavku opreme za Petrovu bolnicu konačno prikupljen.

Uz navedenu opremu za Petrovu bolnicu ovih dana će objaviti i skromni popis koji je dostavljen iz KB-a Merkur, gdje također postoje Palčići i koji je također stradao u potresu. Kako će se prikupljati potreban iznos tako će se ta oprema kupovati te će se objavljivati i računi.

Kako javlja udruga Dinamo – to smo mi, prava poslastica uskoro kreće. Usuglasili su sve pravne i tehničke potrebe velike nagradne igre, i u idućim danima će objaviti sve pojedinosti i početak te akcije.

 

‘PALČIĆI’ I ‘DINAMO TO SMO MI’ U VELIKOJ HUMANITARNOJ AKCIJI: Ante osvojio srca navijača




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.