Guliver Image

ODBIO ZVUČNU PRIČU, UOPĆE GA NE ZANIMA! ‘Želim nastaviti ovdje, puno puta sam to rekao’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Po završetku sezone moglo bi biti promjena u Real Madridu, u priči u kojoj se još čeka hoće li Luka Modrić dobiti novi ugovor i ostati u dresu madridskog klupskog velikana, što je prvi izbor kapetana hrvatske reprezentacije. No, priče se ne vrte samo oko Realovih igrača, uključujući i Modrića, već je u fokusu i trener Carlo Ancelotti, koji će sa svojom momčadi ove sezone teško do glavnog ‘plijena’ u Španjolskoj.

Uoči nastavka prvenstva, a nedugo nakon poraza u ligaškom derbiju u Barceloni, Real ima velikih 12 bodova zaostatka za vodećim najvećim rivalom, što mu daje malo izgleda za dolazak do titule 12 kola do kraja. Barcelona je u značajnoj prednosti, a dok traje klupska stanka zbog utakmica reprezentacija, Marca je donijela riječi koje otkrivaju Ancelottijeve planove i želje, u situaciji u kojoj se povezivao s mogućim dolaskom na klupu Brazila.

Koliko god taj posao bio primamljiv, 63-godišnjem talijanskom treneru izgleda ipak nije dovoljno privlačan. Poznati španjolski sportski list donio je Ancelottijeve riječi kojima je potencijalnom dolasku u Brazil rekao – ne, i to bez puno ustezanja.

Real mu ostaje glavni

Kao i Modriću, Real i Ancelottiju ostaje prvi izbor. Ugovor s Madriđanima traje mu do ljeta sljedeće godine, a ne vidi se nigdje drugdje.

“Iznimno sam sretan u Realu, želim nastaviti raditi ovdje, to sam puno puta rekao. Bio bih najsretniji i kad bih karijeru završio u Realu”, objavila je Marca riječi iskusnog talijanskog trenera.

 

U Brazilu se vrte informacije da je njihov Savez jako ‘zagrizao’, sadašnjeg Realovog trenera vide kao favorita za dolazak na klupu reprezentacije, no Ancelottijev iskaz koji donosi poznati španjolski sportski list pokazuje da se Talijanu ondje ne ide.




Do sada, Ancelotti je u Realu ranije u karijeri već bio u jednom trenerskom mandatu, od 2013. do ’15., a vratio se preklani nakon što je s klupe Madriđana otišao Zinedine Zidane.

Talijan dugo i uspješno surađuje i s Lukom Modrićem. U Realu su zajedno osvojili devet trofeja od sveukupno 22 koliko ih kapetan Vatrenih ima s Madriđanima, a hoće li suradnja ići dalje i u dolazećoj sezoni – na to još nema odgovora.

Modrićeva želja se zna, a sada, kako donosi Marca, zna se i što želi Ancelotti.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.