Foto: Ronald Gorsic / CROPIX/Navijači Dinama, ilustracija

OČEKIVAO JE DA ĆE BITI ŠEF ČAČIĆU, ALI NIŠTA! Još nije potpisao ugovor, evo koja će biti funkcija bivšem Vatrenom

Autor: Dnevno.hr/ I.L

I dalje se čeka službena vijest o potpisivanju ugovora Darija Šimića. Očito je to zbog toga što bivši Vatreni još nije definirao svoj status tj. dužnosti u Dinamu.

Sportske novosti doznaju da se Šimiću nudi formiranje skautske službe za seniorski pogon kluba, te reorganizacija nogometne škole u suradnji s ostalim članovima Uprave.

Sportski direktor ostaje Ante Čačić, pa će se tu negdje morati pronaći zajednički jezik i precizno definirati uloge. O tome će se sigurno još voditi razgovori.

Nove uloge

Skupinu čini osam članova čiji će rad koordinirati Vladimir Gašparović. U sastavu radne grupe, uz Gašparovića, nalaze se i Ognjen Naglić, Zdravko Kačić, Saša Pavličić-Bekić, Goran Đulić, Zrinko Čustonja, Dragutin Nemec i Ivan Nauković.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli History serie a (@historyseriea)

Radna grupa započet će s radom odmah u cilju izrade što boljeg klupskog Statuta. Samim time u Dinamu će doći do promjena imena u obnašanju određenih funkcija.




Šimić je prije svega očekivao da će po poziciji biti nadređeni Čačiću, ali s obzirom na dosadašnje informacije izgleda da će Šimić obnašati posao koji ne utječe direktno na prvu momčad.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.